TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Bayramlaşma Törenine Katıldı
25/06/2017 12:10:44
Başkan Albayrak Bayramlaşma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan Bayramının ilk günü düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Üç Kemaller Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine Başkan Albayrak'ın yanı sıra, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri,  Garnizon Komutanı Piyade Alb. Kemal Cöne, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Erdal Eren, İl Protokolü, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği bayramlaşma töreninde Başkan Albayrak törene katılanlarla tek tek tokalaşarak bayramlaştı.

"Ramazan Bayramı Dostluğun, Kardeşliğin Bütün Güzelliklerin Birleştiği Bir Ay"

Bayramlaşma töreni sonrasında Başkan Kadir Albayrak ve İl Protokolü Mutlukent Çay Bahçesine geçti. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Kadir Albayrak, "Ramazan Bayramı dostluğun, kardeşliğin bütün güzelliklerin birleştiği bir ay. Ben Ramazan Bayramının tüm ülkemize ve İslam ailesine barış huzur ve güzellik getirmesini diliyorum.  Tüm Tekirdağlılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum," sözlerini söyledi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.