Başkan Kadir Albayrak İlçe Başkanlıkları İle Bayramlaştı
25/06/2017 16:25:06
Başkan Kadir Albayrak İlçe Başkanlıkları İle Bayramlaştı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığınca düzenlenen Örgütiçi Bayramlaşma programı kapsamında Başkan Kadir Albayrak, Muratlı, Ergene, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerini ziyaret etti. Ramazan Ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten Başkan Albayrak, Ramazan Bayramının herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni etti. İlçe örgütlerinde  düzenlenen törenlere gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kadir Albayrak, vatandaşlara hayırlı Ramazanlar diledi.