TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak Çerkezköy'de İncelemelerde Bulundu
16/07/2017 10:12:28
Başkan Kadir Albayrak Çerkezköy'de İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy İlçesinde gerçekleştirilen yatırım ve projeleri yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak, Çerkezköy İlçesinde yapımı devam eden Kavakdere ıslah çalışmalarını, Kentpark sahasını, Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan Tepe Piknik Park alanında incelemelerde bulundu. Burada vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ halkı için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a hem çalışmalarından hem de ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

"VATANDAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM"

Başkan Kadir Albayrak daha sonra Çerkezköy'ün Kızılpınar Mahallesi'ne geçerek buradaki asfaltlama işlemi tamamlanan İstiklal ve Osmanlı Caddeleri, Hacı Yakup Sokağı ile bağlantı yollarında  incelemelerde bulundu. Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada vatandaşlara sabır ve iyi niyetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Kadir Albayrak ayrıca Çerkezköy İtfaiye İstasyonunu ziyaret edip çalışanlarına iyi mesailer diledi. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.