Çoğunlukla açık

Başkan Kadir Albayrak Kapaklı, Saray ve Ergene'yi Ziyaret Etti

Eklenme Tarihi: 16/07/2017 11:41:01   Kategori : Haber
Başkan Kadir Albayrak Kapaklı, Saray ve Ergene'yi Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kapaklı, Saray ve Ergene ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak, Saray'ın Göçerler, Beyazköy, Kurtdere, Çukuryurt, Ergene'nin Vakıflar, Karamehmet ve Bakırca mahalleleri ile Kapaklı İlçesini ziyaret ederek burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği yatırım ve projeler hakkında kendilerine bilgi veren Başkan Albayrak  "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz tüm projeler yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Her şey daha mutlu bir Tekirdağ için." dedi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a ilçelerine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti.  Başkan Kadir Albayrak ayrıca Saray İlçesinde TESKİ personeli ile de bir araya gelerek iyi mesailer diledi.