TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN HIZLI MÜDEHALE
20/07/2017 12:42:34
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN HIZLI MÜDEHALE

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yağan yoğun yağmur sonucu il genelinde sürdürdüğü çalışmalar sonucunda birçok olaya müdahale etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından gelen ihbar telefonları değerlendirilirken saat 12.00'a kadar Marmara Ereğlisi'nde 53,  Çorlu'da 7, Kapaklı'da 21, Ergene'de 2, Çerkezköy'de 8, Süleymanpaşa'da 2 ve Hayrabolu'da 7 su baskınına müdahale edildiği bildirildi.

Ayrıca Marmara Ereğlisi ilçesinde yağmurdan dolayı mahsur kalan 3 vatandaş ve Çorlu İlçesindeki 1 vatandaş ekipler tarafından kurtarıldı.

Ayrıca Alo Büyükşehir 153, Alo TESKİ 185 ve Alo İtfaiye 110 çağrı merkezlerine gelen telefonlara vakit geçirilmeden geri dönüş yapılarak ihbarların değerlendirildiği belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yaparak çalışmaları değerlendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Meteoroloji Müdürlüğü'nün şiddetli sağanak yağış uyarısının ardından Kriz Masası toplantısı düzenledik. Toplantıda şehir merkezi ve ilçelerde herhangi olumsuz bir durum yaşanmaması için alınacak tedbirler değerlendirildi. Ekiplerimiz ihbarlara anında müdahalesiyle olası bir felaket önlenmiş oldu. Çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Yağışın en çok etkilediği Marmara Ereğlisi İlçemizde tüm ekiplerimiz gelen ihbarları değerlendirerek müdahale ettiler. Şarköy, Muratlı ve Malkara İlçelerimiz ise yağıştan olumsuz olarak etkilenmemiştir. Mahsur kalan ve ekiplerimiz tarafından kurtarılan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyor ve bir daha böyle afetlerin yaşanmamasını umut ediyorum." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.