TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak İlçelerde İncelemelerde Bulundu
13/08/2017 10:48:15
Başkan Kadir Albayrak İlçelerde İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Saray, Ergene ve Muratlı İlçelerinde incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saray İlçesi Güngörmez Mahallesi'ndeki sıcak asfalt çalışmaları, Darı Tarla Taşkın Koruma Tesisi ile Gürsel Paşa Prestij Caddesi çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. İlçenin Çayla Mahallesi'nde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, kendilerine Saray'da devam eden yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Albayrak ayrıca Saray Damızlık Manda Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Mustafa Bostancı ile buluşup ilçedeki artan manda sayısı ve ürünleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Saray'ın ardından Ergene ve Muratlı İlçelerinde incelemelerde bulunan Başkan Kadir Albayrak, Ergene'nin Vakıflar Mahallesi ile Muratlı'nın Yukarı Sevindikli Mahallesi arasındaki yolda Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.