Şampiyon Yelkenciden Başkan Albayrak'a Ziyaret

Eklenme Tarihi: 13/09/2017 17:03:31   Kategori : Haber
Şampiyon Yelkenciden Başkan Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ'da düzenlenen Balkan Yelken Yarışmalarında derece alan sporcu Alev Erkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Ziyarette Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Eren Cicioğlu, Tekirdağ Yelken İl Temsilcisi Birol Uzel ve Tekirdağ Yelken ve İhtisas Kulübü Eğitmeni Berk Uzel de bulundu.

Süleymanpaşa İlçesinde düzenlenen Balkan Yelken Yarışmalarında Laser 4.7 kızlar kategorisinde birinci olan Alev Eren ile bir süre sohbet eden Başkan Kadir Albayrak, "Süleymanpaşa İlçemizde düzenlenen Balkan Yelken Yarışmalarında sporcumuz Alev Erkan, şampiyonluk elde ederek bizleri gururlandırdı. Kendisini mücadelesinden ötürü tebrik ediyor, başarılarının daimi olmasını diliyorum." sözlerini söyleyerek Erkan'a başarılarının devamını diledi.