TRAKYAKENT 2017 Yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti
26/09/2017 15:40:08
TRAKYAKENT 2017 Yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) 2017 yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında gerçekleşen toplantı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.

Toplantı öncesinde konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, toplantının verimli geçmesini temenni ederek toplantıyı başlattı. İlçe Belediye Başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda, 2018 yılı yatırım planı ve çalışma programı, 2018 yılı ve izleyen iki yılın bütçeleri görüşülerek karara bağlandı.