Başkan Albayrak Çorlu ve Muratlı'da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
12/10/2017 19:58:37
Başkan Albayrak Çorlu ve Muratlı'da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ve Muratlı ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Yoğun programları arasında her fırsatta vatandaşlarla buluşan, talep ve ihtiyaçları bire bir dinleyen Başkan Kadir Albayrak, Çorlu Spor Kompleksi Temel Atma Töreni sonrasında Çorlu ve Muratlı'da vatandaşlarla buluştu.

Muratlı Cemevi İnşaatı Hızla İlerliyor

İlk olarak Çorlu Sarılar'da vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, daha sonra Muratlı Kırkepenekli ve Yeşilsırt mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla sohbet eden ve talepleri dinleyen Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Muratlı Cemevi inşaatını ziyaret etti ve çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.