Malkara'daki Yatırımlar İncelendi
20/10/2017 09:12:04
Malkara'daki Yatırımlar İncelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara İlçesinde tarafından gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak, Malkara'nın Kozyorük Mahallesinde TESKİ tarafından tamamlanmış olan kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hattı çalışmasını, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aile Yaşam Merkezi inşaat çalışmalarını ve Prestij Caddesi kapsamında yapımı devam eden Şehit Selim Vural Caddesi çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemelerin ardından Kozyorük ve Bağpınar Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak kendilerine yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi vererek soru ve önerilerini dinledi. İncelemelerde Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan da yer aldı.