Başkan Kadir Albayrak, Hasan Aslan'ın Cenaze Merasimine Katıldı
20/10/2017 16:07:49
Başkan Kadir Albayrak, Hasan Aslan'ın Cenaze Merasimine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Vahit Aslan'ın babası Hasan Aslan'ın cenaze törenine katıldı.

Şarköy ilçesine bağlı Mürefte Mahallesi'nde düzenlenen cenaze törenine, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü, Faik Öztrak, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, merhum Aslan'ın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Başkan Albayrak, kılınan cenaze namazının ardından merhum Hasan Aslan'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına da baş sağlığı temennilerinde bulundu.