Süleymanpaşa'daki Yatırımlar İncelendi
21/10/2017 15:21:09
Süleymanpaşa'daki Yatırımlar İncelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından  Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) asfalt çalışması yapılarak hizmete sokulan Barbaros Caddesi ile Barbaros Mahallesinde yapımı tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Burada vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, kendilerini büyükşehir belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Albayrak, Barbaros Mahallesindeki incelemelerin ardından Altınova Mahallesindeki esnaf ve vatandaşı ziyaret etti. Çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Albayrak, vatandaşların istek ve önerilerini de dinleyerek Tekirdağ için durmadan çalışacaklarını belirtti.