Başkan Albayrak Taksi Durağı Çalışanlarını Ziyaret Etti
24/10/2017 18:25:14
Başkan Albayrak Taksi Durağı Çalışanlarını Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy ilçesindeki Özlem Taksi Durağını ziyaret etti.

Durak çalışanları ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Albayrak, çalışanlara hayırlı işler diledi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile birlikte çarşı esnafını da ziyaret eden Başkan Albayrak, talep ve ihtiyaçları dinledi.

Çalışmalardan dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür eden vatandaşlar, sık sık sokağa çıkıp halkın içine karışan ve sohbet eden Başkan Albayrak için, " Başkanımız her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip sohbet ediyor. Halkın içinden gelen Halkçı bir Başkanımız var. Çerkezköy için de çok güzel çalışmalar yapılıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi. Başkan Albayrak, Çerkezköy'ün hak ettiği yatırımları alacağını belirterek çalışmalara ara vermeden devam edildiğini söyledi.