TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Süleymanpaşa'da "Temel Afet Bilinci" Eğitimleri Gerçekleştirildi
14/11/2017 14:23:53
Süleymanpaşa'da

"12 Kasım Afet Eğitimi Farkındalık Günü" kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde Temel Afet Bilinci Eğitimleri gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü arasında imzalanan danışmanlık ve eğitim protokolü kapsamında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı tarafından görevlendirilen ilgili personeller, "Temel Afet Bilinci" ve "Yapısal Olmayan Tehlikelerin Azaltılması" alanlarında sertifika programına katılım gösterdi ve tüm gereklerini yerine getirerek eğitmen olmaya hak kazandı.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

İlimizde gerçekleşebilecek muhtemel afetler öncesinde alınabilecek tedbirleri, afet esnasında ve sonrasında dikkat edilmesi gereken temel hususları çocuklarımıza hatırlatmak ve afetler konusunda toplumsal farkındalığı arttırmak adına, 12 Kasım Afet Eğitimi Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde Doğa Koleji İlkokulu ve Mevlana İlkokulunda ABCD Temel Afet Bilinci eğitimleri gerçekleştirildi. Kamu kurumlarından ve vatandaşlardan gelecek taleplerin doğrultusunda, Temel Afet Bilinci ve Yapısal Olmayan Tehlikelerin Azaltılması eğitimlerinin periyodik aralıklarla sürdürülecek.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.