TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
23/11/2017 15:11:06
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Yeni nesilleri yarınlara hazırlayarak, geleceğimizin şekillenmesinde önemli bir görev üstlenen, eğitim ordumuzun fedakâr neferleri olan öğretmenlerimizin en onurlu günü; 24 Kasım Öğretmenler Gününü hep beraber kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Çocuklarımızı eğiten, onların meslek sahibi olmalarını ve toplum için yararlı bir birey haline gelmesini sağlayan öğretmenlerimiz, insanlık için kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Çocuklarımızın hayatlarında ve geleceklerinin şekillenmesinde öğretmenlerimiz, anne ve babalarından sonra en önemli insanlardır.

Çağdaşlaşmayı ve gelişmeyi esas alan Cumhuriyet felsefemizde eğitim - öğretim ve öğretmenlerimizin çok büyük önemi vardır. 24 Kasım 1928'de Başöğretmen unvanı ile onurlandırılan Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, "Öğretmenler, yükselen yeni nesil sizin eseriniz" olacaktır diyerek, Cumhuriyet nesillerini öğretmenlerimize emanet etmiştir.

Eğitim ve öğretim seferberliği, aydınlanma meşalesini taşıyan fedakâr öğretmenlerimizin üstün gayretleriyle yurdumuzun dört bir yanına yayılmıştır. Güç koşullar altında yurdumuzun her yerinde özveri ve sabırla çalışan öğretmenlerimiz, Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştirmektedirler.

Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarma idealiyle var güçleriyle mücadele eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyorum.

 

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.