Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği semineri gerçekleştirildi.
23/11/2017 14:10:21
Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği semineri gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği ortaklaşa düzenlenen Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği konulu eğitim semineri Tekirdağ Ramada Otel Konferans salonunda 18-19 Kasım tarihlerinde gerçekleşti.Eğitimci olarak Ankara Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü, Türkiye Belediyeler Birliği Yapı Komisyonu Başkanı, Taşınmaz Geliştirme Uzmanı İnşaat Mühendisi Abdrurrahman Keleş'in sunum yaptığı eğitime Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeler İmar ve Bayındırlık Komisyon Üyeleri, Meclis Üyeleri, İlçe Belediye Başkan Yardımcıları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan danışmanı Neşat Erdoğan, TESKİ Yönetim Kurulu Üyeleri, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin ile 11 ilçe İmar ve Şehircilik Müdürleri ve teknik personelleri katıldı.