TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Öğretmenler Günü Kutlama Programına Katıldı
24/11/2017 10:05:12
Başkan Albayrak Öğretmenler Günü Kutlama Programına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen kutlama programına katıldı.

Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra, Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kaan Gaytancıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behcet Atlı, öğretmenler ve basın mensupları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden program, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Vali Mehmet Ceylan'ın konuşmaları ile devam etti. Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreninin ardından emekli öğretmenlere şeref belgeleri takdim edildi. Program Süleymanpaşa Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen müzik dinletisi ile son buldu. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.