TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
SAKATA GELDİK İLGİYLE İZLENDİ
05/12/2017 08:12:20
SAKATA GELDİK  İLGİYLE İZLENDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Erman Eranıl tarafından sahnelenen stand up gösterisi Tekirdağlı vatandaşlarla buluşmaya başladı.  

Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi Alternatif Sahnesinde engelli sanatçı Erman Eranıl'ın Türkiye'nin farklı bölgelerinde gözlemlediği yol, yöre ve insan hikâyelerini anlattığı tek kişilik `Sakata Geldik' adlı stand up gösterisi, vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

Yaklaşık 2 saat süren gösteri sonrası katılanlara Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Daire Başkanı Talat Atay, engellilerle ilgili çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini söyledi. "Sakata Geldik" 6 Aralık'ta Çorlu Memduh Şevket Esendal Sahnesi ve 7 Aralık'ta da Muratlı Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak sahnelenecek. Sakata Geldik stand up gösterisi daha önce 2016 yılında Tekirdağ'da sahnelenmiş ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşmıştı. 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.