Tekirdağ Kışa Hazır
05/12/2017 13:13:45
Tekirdağ Kışa Hazır

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Karla Mücadele Ekipleri Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Fen İşleri Dairesi'nde gerçekleşen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil,  İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, Yol Şube Müdürü Tevfik Demirbilek ve TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz katıldı.

Karla mücadele ve su baskınlarına müdahale konusunda kararlar alınan toplantıda, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından alınan tedbirler değerlendirildi. Toplantıda ayrıca Kış aylarında yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı kriz merkezlerinin iletişimini arttıracak çalışmalar yapılması, ekip ve ekipmanların organizasyonunun sağlanması konuları görüşüldü.