Sakata Geldik Stand-Up Gösterisi Muratlı İlçesinde Sahne Aldı
08/12/2017 09:08:50
Sakata Geldik Stand-Up Gösterisi Muratlı İlçesinde Sahne Aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin `Sakata Geldik' stand-up gösterisi Muratlı ilçesinde ilgi ile izlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında seyirci ile buluşan tiyatro sanatçısı Erman Eranıl, tek kişilik gösterisi ile seyircilerden tam not aldı. Muratlı Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak sahnelen oyuna vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Oyun sonunda sanatçı Eranıl izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Oyun sonunda Muratlı Belediye Başkan Yardımcısı Güler Aktaş, Muratlı Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Onur ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, tiyatro sanatçısı Erman Eranıl'a teşekkür ederek çiçek takdim etti.