Başkan Kadir Albayrak Vatandaşlarla Buluştu
11/12/2017 13:27:55
Başkan Kadir Albayrak Vatandaşlarla Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde vatandaşlar bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak ilçelerde gerçekleştirdiği ziyaretlere Süleymanpaşa ilçesinde devam etti. Başkan Albayrak bir araya geldiği vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin hem Süleymanpaşa'da hem de Tekirdağ genelinde gerçekleştirdiği yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi. Vatandaşların öneri ve temennilerini de dinleyen Başkan Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana çok önemli projeleri hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Her ilçenin kendine göre ihtiyaçları var. Bu doğrultuda çalışmalarımızı devam ettireceğiz." dedi.