Hayrabolu'da Çalışmalar Yerinde İncelendi
28/12/2017 14:33:39
Hayrabolu'da Çalışmalar Yerinde İncelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile birlikte Hayrabolu ilçesindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Yapımı devam eden Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Projesi inşaatını inceleyen Başkan Kadir Albayrak çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. İncelemelerin ardından Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'nu makamında ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, ilçede tamamlanan, sürdürülen ve planlanan projeler ile ilgili görüştü. Başkan Altayoğlu, ziyaretinden dolayı Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür ederken Başkan Albayrak da Başkan Altayoğlu'na çalışmalarında başarılar diledi.