TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak "Yaşamın Rengi" Adlı Resim Sergisi Açılışına Katıldı
11/01/2018 19:03:28
Başkan Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kadının Sosyal Hayatını Araştırma ve İnceleme Derneği (KASAİD) Çorlu Şubesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği "Yaşamın Rengi" adlı resim sergisi açılışına katıldı.

Çorlu Tarihi Belediye Binasında  düzenlenen resim sergisi açılışına, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ve Çorlulu vatandaşlar katıldı.

Başkan Albayrak, sergi açılışında yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi olarak, sanata ve sanatçıya değer verdiklerini söyledi. Kadınların bir araya gelerek oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşunun böyle bir etkinlik düzenlemesinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Albayrak, KASAİD Çorlu Şubesi Başkanı Türkan Duydu ve yönetim kuruluna üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.  Açılış konuşmalarının ardından katılımcılar, sergiyi gezerek eserleri inceledi. Eserleri çok beğendiğini ifade eden Fraktal Sanat Ustası Ali Öner'e eserlerinden dolayı teşekkür etti. 

Çorlu Tarihi Belediye Binasında düzenlenen sergi, 17 Ocak Çarşamba gününe kadar misafirlerini ağırlamaya devam edecek. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.