Başkan Albayrak Ecesoy, Atilla ve Özdemir'in Cenaze Törenlerine Katıldı
13/01/2018 13:37:12
Başkan Albayrak Ecesoy, Atilla ve Özdemir'in Cenaze Törenlerine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ilçesinin tanınmış iş adamlarından Cahit Ecesoy ve ilçe eşraflarından Ayşe Atilla ile Şefika Özdemir'in cenaze törenlerine katıldı.

Çorlu Garaj Camii'nde düzenlenen cenaze merasimine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ AK Parti Milletvekilleri Metin Akgün ve Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu 5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Tekirdağ eski Valisi Enver Salihoğlu ile merhum ve merhumelerin ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Başkan Albayrak, cenazede merhum ve merhumeler için Allah'tan rahmet dilerken, aileleri ve sevenlerine de başsağlığı temennisinde bulundu.