Başkan Albayrak Çorlu Kahveciler Esnaf Odası Olağan Kongresine Katıldı
13/01/2018 14:35:26
Başkan Albayrak Çorlu Kahveciler Esnaf Odası Olağan Kongresine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Kahveciler Esnaf Odası olağan kongresine katıldı.

Çorlu ilçesinde bir otelde düzenlenen kongreye, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün ve Ayşe Doğan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın ve Çorlu Kahveciler Esnaf Odası üyeleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede konuşan Başkan Kadir Albayrak, "Ocak ayı oda kongrelerinin yapıldığı aydır. İlerleyen dönemde de birlik kongreleri yapılacak. Ancak burada benim dikkatimi çeken şey, hangi kongreye gidersek gidelim arkadaşlarımız birlik ve beraberlik içerisindeler. Ülkemizde de içinde bulunduğu süreç itibariyle birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Kesinlikle ana konularda, devletin menfaatine olan konularda siyasi düşünceleri bir kenara bırakacağız. Devletimizin menfaatlerini göz önünde bulunduracağız. Ben tekrardan kongrenizin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Diğer açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri, Çorlu Kahveciler Esnaf Odası üyelerine plaket takdim etti.