Başkan Albayrak'tan Öğrencilere İkinci Dönemin İlk Gününde Sürpriz
05/02/2018 13:40:01
Başkan Albayrak'tan Öğrencilere İkinci Dönemin İlk Gününde Sürpriz

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ikinci dönemin ilk günü okulları ziyaret etti.

İlk olarak Muratlı İlçesi Atatürk İlkokulu 3-C Sınıfı öğrencisi, Okul İlçe Temsilcisi Mert Tuna'yı ve arkadaşlarını  ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu 4-E Sınıfı öğrencisi Ada Caner'i ve son olarak Doğa Koleji 4-A Sınıfı öğrencisi Berkay Oraman ve arkadaşlarını sınıflarında ziyaret etti.

"ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINDAN HİÇBİR ZAMAN AYRILMAYIN"

Başkan Kadir Albayrak ziyaretlerde, "Atatürk İlke ve İnkılaplarından hiçbir zaman ayrılmayın. Ben en büyük başarılarımı Mustafa Kemal Atatürk sevgisine ve inkılaplarına olan bağlılığıma borçluyum" sözlerini söyleyerek tüm öğrenci ve öğretmenlere 2017 - 2018 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminde başarılar diledi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz'ın da bulunduğu ziyaretlerde Başkan Kadir Albayrak öğrencilere hediyelerini takdim etti.