TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak Muhtarlarla Buluştu
14/02/2018 12:38:15
Başkan Kadir Albayrak Muhtarlarla Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ mahalle muhtarları ile Süleymanpaşa İlçesinde bulunan Tarihi Beşevler'de bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Basın Yayın ve Halka İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı'nın da yer aldığı toplantıda, Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayı boyunca 30 mahallede düzenleyeceği sahur programları ile ilgili görüşme gerçekleşti. Etkinlikte ayrıca Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında muhtarlara bilgi verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Ramazan ayı boyunca Tekirdağ'ın 30 mahallesinde vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Bu konuda muhtarlarımızın görüş ve önerilerini almak için bir araya geldik.  Göreve geldiğimiz günden bu yana muhtarlarımızla her zaman uyum içinde çalıştık. Bundan sonra da gerçekleştireceğimiz tüm çalışma ve projelerde  uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.