Süleymanpaşa'da Vatandaş ve Esnafa Ziyaret
17/02/2018 15:56:27
Süleymanpaşa'da Vatandaş ve Esnafa Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa İlçesinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin hem Süleymanpaşa'da hem de Tekirdağ genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilgili vatandaşlara bilgi vererek kendilerinin öneri ve taleplerini dinledi.  Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Kadir Albayrak burada yaptığı açıklamada Tekirdağ için hiç durmadan çalıştıklarını belirterek "Vatandaşlarımızın öneri ve talepleri bizim için her zaman çok önemli olmuştur. Bu nedenle sık sık kendileri ile bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Biz Tekirdağ'ı Türkiye'nin parlayan yıldızı yapmak için yola çıktık, yatırım ve projelerimizi bu doğrultuda hayata geçirmeye devam ediyoruz." dedi.