Başkan Kadir Albayrak Bisanthe Oda Müziği Festivali'ne Katıldı
17/02/2018 20:50:40
Başkan Kadir Albayrak Bisanthe Oda Müziği Festivali'ne Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesinin düzenlediği Bisanthe Oda Müziği Festivali'ne katıldı.

Türkiye'deki ilk kurumsal trio olan ve keman sanatçısı Tuncay Yılmaz, piyanist Emre Elivar ile Alman çellist Gustav Rivinius'tan oluşan Arkas Trio'nun sahne aldığı gecede Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz da yer aldı.

Başkan Kadir Albayrak, konser sonrasında sanatçılar Tuncay Yılmaz, Gustav Rivinius ve Emre Elivar'ı tebrik ederek, kendilerini Tekirdağ'da ağırlamaktan memnun olduklarını belirtti.