Başkan Albayrak Şehit Piyade Astsubay Yunus İşcan İçin Düzenlenen Mevlide Katıldı
21/02/2018 11:42:03

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 20 Şubat 2017 tarihinde Fırat Kalkanı Harekâtında yaralanan, sonrasında kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Hastanesi'nde şehit düşen Piyade Astsubay Yunus İşcan için düzenlenen mevlide katıldı.

Hayrabolu ilçesine bağlı Şalgamlı Mahallesi'nde, Şehit Piyade Yunus İşcan'ın ailesinin evinde düzenlenen mevlide, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Hayrabolu Belediye Başkanvekili Necdet Hacet, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile Şehit Piyade Astsubay İşcan'ın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Düzenlenen mevlitte Başkan Kadir Albayrak, Şehit Piyade Astsubay Yunus İşcan anısına düzenlenen ve doğumundan şehadetine kadarki yaşamında kullandığı kişisel eşyaları ile fotoğraflarının yer aldığı odayı gezdi. Başkan Albayrak, Şehit İşcan'a Allah'tan rahmet dilerken, ailesi, yakınları ve sevenlerine de başsağlığı temennisinde bulundu.