Başkan Albayrak Dambaslar Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
21/02/2018 12:50:19
Başkan Albayrak Dambaslar Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu ilçesine bağlı Dambaslar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun programı arasında vatandaşları da ihmal etmeyen Başkan Kadir Albayrak, Dambaslar Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek onların ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Vatandaşlara Hayrabolu ve Tekirdağ genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Albayrak, çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ve en kısa sürede tamamlanacağını müjdeledi. Vatandaşlarla da Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ve yatırımlarından dolayı Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür etti.