TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Belediye Başkanvekili Ömer Faruk Küçük Temsili Sancak Devir Teslim Törenine Katıldı
22/02/2018 12:49:50
Belediye Başkanvekili Ömer Faruk Küçük Temsili Sancak Devir Teslim Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ömer Faruk Küçük, 26. 27. 57. Alaylarını Yaşatma, Araştırma Gönüllüleri ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen temsili sancak devir teslim törenine katıldı.

Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen temsili sancak devir teslim törenine Başkanvekili Ömer Faruk Küçük'ün yanı sıra Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Şube Müdürleri Çiğdem Çivrekoğlu ile Şevki Bardakçı, 26. 27. 57. Alaylarını Yaşatma, Araştırma Gönüllüleri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hikmet Yılmaz, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 26. 27. 57. Alaylarını Yaşatma, Araştırma Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Hikmet Yılmaz, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Yılmaz'ın konuşmasının ardından sancağın Dernek Başkanı Yılmaz'a teslimi ile temsili devir teslim töreni sona erdi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.