Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'de 8 Mart Kutlaması
08/03/2018 10:19:20
Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'de 8 Mart Kutlaması

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesinin ek hizmet binaları ve TESKİ Genel Müdürlüğünde çalışan kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kadınlara karanfil de takdim eden Başkan Albayrak burada yaptığı konuşmada kadınların üretimin içinde yer almasının büyük öneme sahip olduğunu belirterek "8 Mart'ın tarihi mücadele ile dolu. Kadınlar geçmişte olduğu gibi günümüzde de dünyayı hem kendileri hem de tüm insanlık adına daha yaşanabilir hale getirmek için var güçleriyle mücadele ediyorlar. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ'ı kadınlar için daha da yaşanabilir bir kent yapmak için çalışıyoruz. Kadınlar, Tekirdağ'da gündüzleri olduğu kadar geceleri de güven ve huzur içinde yaşasın istiyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ çalışanı kadınlar da Başkan Kadir Albayrak nazik kutlamasından dolayı teşekkür etti.