TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesinden Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumu'nda 8 Mart Etkinliği
09/03/2018 15:16:31
Büyükşehir Belediyesinden Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumu'nda 8 Mart Etkinliği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında cezaevinde kalan kadınlar için etkinlik düzenledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İpek Elif Atayman, Daire Başkanı Feride Ataç, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Şef Vekili Nihal Onaran, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi avukatlarından Yonca Çetintaş ve Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumu personellerinin de yer aldığı etkinlikte cezaevinde kalmakta olan kadınlara çiçek ve hediyeler takdim edildi ve kadınlar canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Etkinlikte ayrıca Avukat Yonca Çetintaş tarafından kadınların soruları yanıtlandı.

 Etkinlikte konuşma yapan Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İpek Elif Atayman 8 Mart'ın tek bir gün ve bir mekâna sığamayacağını, her gün, yer yerde 8 Mart'ın ne demek olduğunu düşünmemiz gerektiğini belirterek "Bizler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bugün burada sizlere olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sizlere aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın da selamını getirdim. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun" dedi.

Kadınlar da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü gibi anlamlı bir günde kendilerini unutmadığı için teşekkür etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.