TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy Anıldı
12/03/2018 11:50:28
İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy Anıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İstiklal Marşı'nın Kabul Edilişinin 97'nci Yıl Dönümünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programına katıldı.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Selçuk Kubilay Karslı, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, diğer protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sayı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan anma programında, Namık Kemal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Yeni Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yaşar Şenler, "İstiklal Marşımız ve Mehmet Akif Ersoy" konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Prof. Dr. Şenler'in konuşmasının ardından daha önce Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen temel eğitim ve ortaöğretim kurumları arasında düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere, protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

Program, Süleymanpaşa Kadriye Nazif Gölge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan gösterilerin sunulması ile sona erdi. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.