TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Basın İlan Kurumu Müdürleri Özvarlık ve Günel'den Başkan Albayrak'a Ziyaret
12/03/2018 10:05:52
Basın İlan Kurumu Müdürleri Özvarlık ve Günel'den Başkan Albayrak'a Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Basın İlan Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü görevine atanan Kemal Özvarlık ve Edirne Basın İlan Kurumu Müdürü Ebubekir Günel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yrd. Doç. İpek Elif Atayman ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz'ın da yer aldığı ziyarette, Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımları anlattı. Büyükşehir Belediyesi olarak, Tekirdağ için gece gündüz demeden çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Albayrak, Trakya'nın incisi olan Tekirdağ'ın önümüzdeki dönemlerde Türkiye'nin en önemli Büyükşehirlerinden biri olacağını söyledi. Özvarlık ve Günel de bütün resmi kurumların birbirleri ile koordineli bir şekilde çalışmaları gerektiğini belirtti.

Ziyaretin ardından Özvarlık ve Günel, Başkan Albayrak'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken, Başkan Albayrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek her iki kurum müdürüne de çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca Basın İlan Kurumu Tekirdağ İl Müdürü Kemal Özvarlık, Basın İlan Kurumunun "Basın İlanlı Asr-ı Hayat" kitabını Başkan Albayrak'a takdim etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.