Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanı İnceoğlu'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret
14/03/2018 10:15:09

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un da yer aldığı ziyarette belediye çalışmaları değerlendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, Başkan Kadir Albayrak'a misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederken, Başkan Albayrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İnceoğlu'na çalışmalarında başarılar diledi.