Başkan Kadir Albayrak Tıp Bayramı Çelenk Sunma Törenine Katıldı
14/03/2018 12:38:10
Başkan Kadir Albayrak Tıp Bayramı Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 14 Mart Tıp Bayramı ve Sağlık Haftası dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma töreninde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulurken, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Gökhan Gözde, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Programda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Gökhan Gözde, sağlık çalışanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.