TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak Şehitleri Anma Günü Etkinliğine Katıldı
18/03/2018 13:13:37
Başkan Kadir Albayrak Şehitleri Anma Günü Etkinliğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla Namık Kemal Üniversitesi'nde düzenlenen konferansa katıldı.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen konferansa Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Garnizon Komutanı Selçuk Kubilay Karslı, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, resmi kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan konferansta, Namık Kemal Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Ökkeş Narinç, "Çanakkale ve Şehitler" konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çanakkale konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi. Programın son bölümünde ise Süleymanpaşa Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen Çanakkale temalı tiyatro gösterisi, şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Başkan Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi'nde düzenlenen konferansın ardından Tekirdağ Valiliği tarafından Erdoğan Orhan Kongre Merkezi'nde şehit ve gazi ailelerine yönelik düzenlenen öğle yemeğine katıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.