18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Anıldı
18/03/2018 10:14:02
18 Mart  Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Anıldı

Tekirdağ'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yılı dolayısıyla Şehitler Abidesi'nde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Şehitlerimizin anıldığı etkinliğe, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Garnizon Komutanı Selçuk Kubilay Karslı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, resmi kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması, saygı atışı yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinlikte, Şehitler Abidesi'ne çelenk sunuldu. Çelenk sunma etkinliğinin ardından katılımcılar, Süleymanpaşa Şehitler Mezarlığını ziyaret etti. Ziyarette şehitler anısına Kuran okundu, dualar edildi. Son olarak şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.