TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Trakya Belediye Başkanları Alpullu İçin Toplandı
27/03/2018 15:12:49
Trakya Belediye Başkanları Alpullu İçin Toplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında  Alpullu Şeker Fabrikası'nın özelleştirmesinin takip edilmesi amacıyla kurulan komisyon, Pankobirlik Başkanı Ramis Özgen ile bir araya geldi.

Süleymanpaşa İlçesindeki Tarihi Beşevler'de gerçekleşen değerlendirme toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Pankobirlik Başkanı Ramis Özgen ile komisyonda yer alan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Alpullu Belediye Başkanı Saim Kırcı, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez ve Doğu-Batı Trakyakent Belediyeler Birliği Müdür Vekili Behçet Atlı katıldı.

Toplantıda Alpullu Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesine karşı çıkılması konusunda Pankobirlik Başkanı Ramis Özgen ile görüşüldü ve sürecin takip edileceği belirtildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Alpullu Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesine karşı olduklarını belirterek "Özelleştirilmenin hiçbir yararının olmadığını farklı alanlardaki örnekleri ile gördük. Alpullu Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi hem üreticiyi hem de tüketiciyi olumsuz etkileyecektir" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.