TESKİ Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
06/04/2018 09:59:34
TESKİ Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında gerçekleştirildi.

TESKİ Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. İbrahim İçöz ile Soner Ergin katıldı.

Toplantıda TESKİ'nin Tekirdağ genelinde sürdürdüğü çalışmalar değerlendirilirken, önümüzdeki dönem için planlar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

PERSONELE KURS BİTİRME BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Toplantının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ iş birliğinde düzenlenen "Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Isıtma ve Sıhhi Tesisat" konularında kursa katılan personele, kurs bitirme belgeleri Başkan Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü Dr. Başa tarafından takdim edildi. Başkan Albayrak, kursu başarıyla tamamlayıp bitirme belgesi almaya hak kazanan çalışanları tebrik etti.