İlk Kurumsal Mükemmellik Toplantısı Yapıldı
09/04/2018 15:26:12
İlk Kurumsal Mükemmellik Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kurumsal Mükemmellik Modelini esas alan yönetim anlayışının yaygınlaştırılması ve başlatılacak iyileştirme projelerinin değerlendirilmesi için ilk kurumsal mükemmellik toplantısını gerçekleştirdi.

İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı tarafından Meclis Salonunda düzenlenen, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve üst yönetim katıldı.

EFQM (European Foundation for Quality Management Excellence Model-Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı) Yönetim Danışmanı Celal Seçkin ve Çağlar Çabuk'un katılımı ile düzenlenen ilk Kurumsal Mükemmellik Toplantısında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kurumsal Mükemmellik Yolculuğunda Mevcut Durumu, 2018 yılı içinde planlanan çalışmaları, 2018 sonrasına yönelik Yol Haritası ve Kurumsal Mükemmellik Kurulunun yapılandırılması hakkındaki konular değerlendirildi.