Doğu- Batı Trakya Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti
16/04/2018 15:26:01
Doğu- Batı Trakya Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Doğu- Batı Trakya Belediyeler Birliği Nisan Ayı Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Toplantıda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sedat Balyemez, Doğu- Batı Trakya Belediyeler Birlik Müdürü Behçet Atlı ve Birlik Üyesi Alpullu Belediye Başkanı Saim Kırcı da yer aldı.

Yönetim Kurulu toplantısında gündem maddeleri ile Mayıs ve Haziran aylarında gerçekleştirilecek eğitim programları görüşülürek karara bağlandı.