Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daimi İşçilerle Buluşma Kahvaltısı Gerçekleşti
17/04/2018 09:33:14
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daimi İşçilerle Buluşma Kahvaltısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Daimi İşçilerle Buluşma Kahvaltısı ikinci gününde de devam etti.

Süleymanpaşa'daki Özdemirler Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltı programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Başkan danışmanları ve daire başkanları katıldı.

"BAŞARIDAKİ EN BÜYÜK KATKI SİZİN"

Destek Hizmetleri Dairesi, İtfaiye Dairesi, Sosyal Hizmetler Dairesi, Zabıta Dairesi, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi, Sağlık İşleri Dairesi, Ulaşım Dairesi, Basın Yayın ve Hakla İlişkiler Daire Başkanlıkları ile TESKİ personeli ile bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak burada yaptığı konuşmada kadroya geçişi tamamlanan personel adına mutlu olduğunu belirtti. Başkan Albayrak ayrıca "Artık sizler için yeni bir dönem başlıyor, bu dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana çok önemli işler başardık. Bu başarıda en büyük katkı sizindir. Önümüzde bir yılımız var, bu süreyi de hep birlikte başarılı işler yaparak geçireceğiz" dedi.