Başkan Kadir Albayrak Üniversite Öğrencileri İle Buluştu
17/04/2018 21:31:27
Başkan Kadir Albayrak Üniversite Öğrencileri İle Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Namık Kemal Üniversitesi öğrenci grup başkanları ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Tarihi Beşevler Tesislerinde gerçekleşen toplantıda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi  Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı da yer aldı.

Toplantıda konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın Trakya bölgesinin ilk ve tek büyükşehri olduğunu belirterek "Devam eden çalışmalarımız gün geçtikçe daha hızlı sonuca ulaşıyor. Bu kadar kalabalık bir öğrenci grubu ile bir arada olmaktan son derece mutluyum."dedi. Başkan Albayrak konuşmasında ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tamamlanmış ve devam çalışmaları ile öğrenciler için düşünülen projeler hakkında üniversite öğrencilerine bilgi verdi. Toplantı, öğrencilerin talep ve önerilerini Başkan Albayrak'a sunmasının ardından son buldu.