TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Coğrafi Bilgi Sistemleri Çalıştayı Düzenlendi
27/04/2018 12:10:06
Coğrafi Bilgi Sistemleri Çalıştayı Düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) iş birliğinde "Coğrafi Bilgi Sistemleri" çalıştayı düzenlendi.

Ramada Otel'de düzenlenen Coğrafi Bilgi Sistemleri Çalıştayına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri M. Zeki Gürcün Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve ilçe belediyelerinden gelen davetliler katıldı.

"COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ KONUSUNDA ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK"

Programda bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak, Coğrafi Bilgi Sistemleri konusunda önemli çalışmalar yaptık. Ben de hem belediyemizin ilgili daire başkanlıklarından hem de TESKİ'den bu konu hakkında brifingler aldım. Diğer belediyelerle kendimizi karşılaştırma şansı buldum. İyi durumdayız ancak daha da iyi olmamız gerekiyor. Çünkü Tekirdağ çok hızlı göç alan, nüfusu günden güne büyüyen bir şehir. Bu anlamda böyle çalışmaları çok önemli görüyorum. Buradan çıkacak sonuçların Tekirdağ'ın faydasına olacağına düşünüyorum.  Ben de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, bu konuda üzerime ne düşüyorsa, sizlere her türlü desteği vermeye hazırım. Yeter ki kentimizin tamamında bu sistemi oturtalım. Türkiye'de Coğrafi Bilgi Sistemi'ni en iyi kullanan belediye, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olsun istiyorum. Bunu da yapmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Çalıştayımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

Çalıştay, diğer açılış konuşmalarının ardından Coğrafi Bilgi Sistemleri hakkında yapılan sunumlar ile devam etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.