TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Tekirdağ'ı Atatürk Siluetleri İle Donatmaya Devam Ediyor
29/04/2018 10:36:37
Büyükşehir Tekirdağ'ı Atatürk Siluetleri İle Donatmaya Devam Ediyor

Vatandaş odaklı hizmetlerini sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu ilçesinin ardından Çerkezköy ilçesinde de Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne 3 Boyutlu Atatürk Silueti inşa etti.

Nüfus artışı ve fiziki büyümeyi de göz önünde bulundurarak hizmetlerini şekillendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Çorlu ilçesinden sonra Çerkezköy ilçesine de 3 Boyutlu Atatürk Silueti kazandırdı.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kumlugeçit mevkiinde BSH Kavşağı üzerine yapılan 3 Boyutlu Atatürk Silueti projesinde 38 adet çelik boru kullanıldı. Atatürk Siluetinin genişliği 4,70, uzunluğu ise 9,5 metre olarak inşa edildi. 3 boyutlu modelleme tekniği ile yapılan proje, gerçekleştirilen ışıklandırma çalışması ile birlikte, Çerkezköylü vatandaşlara geceleri ayrı bir görsel zenginlik sunacak.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinin ardından Kapaklı ilçesinde de Bülent Ecevit Parkı'na 3 Boyutlu Atatürk Silueti yaptırıyor.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.