Büyükşehir Belediyesi'nin Yatırımları Değerlendirildi
17/05/2018 08:33:40
Büyükşehir Belediyesi'nin Yatırımları Değerlendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nce il genelinde tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, Başkan Danışmanları Şeref Çetin ile Neşat Erdoğan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Bülent Doğan, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal ve şube müdürleri de yer aldı.

Toplantıda, tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında değerlendirmeler yapılırken, önümüzdeki dönem çalışmalarıyla ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.