Aydoğdu Mahallesinde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor
23/05/2018 13:25:12
Aydoğdu Mahallesinde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa İlçesi Aydoğdu Mahallesinde sürdürülen üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Süleymanpaşa ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesinde Nisan 2018 ayında başlatılan üstyapı çalışmalarında büyük yol alındı ve mahalledeki toplam 78 sokaktan 35 sokağın çalışmaları tamamladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Aydoğdu Mahallesinde tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kadir Albayrak, "Ekiplerimiz Aydoğdu Mahallesinde Nisan 2018 ayında başlatılan üstyapı çalışmalarında toplam 78 sokaktan 35'inin çalışmalarını tamamlanmıştır. Temmuz 2018 sonunda mahallemizin tümünde üstyapı çalışmaları bitirilecektir. Vatandaşlarımıza sabır ve hoşgörülerinden dolayı teşekkür eder, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" dedi.